In dit ebook:  De tien spelregels die je als nieuw OR-lid moet weten...maar die ze je niet vertellen.

In dit makkelijk te lezen ebook kom je te weten wat de 'geheime' regels zijn van een ondernemingsraad. Gebaseerd op de inzichten die we (Erik van Triest, Anneke Dekkers) tijdens onze jarenlange ervaring als OR-trainer hebben verzameld. Veel ondernemingsraadsleden zijn zich niet bewust van deze spelregels en kunnen ze dus niet aan jou vertellen. Door ze wel te kennen en bewust toe te passen kun je snel een goede bijdrage leveren in de OR. Doe er je voordeel mee!

In dit ebook ontdek je...

  • Waarom argumenten niet altijd de doorslag geven

    Natuurlijk is het belangrijk dat je goede argumenten aandraagt in de vergadering. Toch is het lang niet altijd zo dat de beste argumenten overgenomen worden. Waarom is dat zo?

  • Of het verstandig is alle stukken goed te lezen

    Je wilt je verdiepen in de onderwerpen die op de agenda staan. Maar hoe doe je dat het beste? De spelregels in dit ebook geven je handvatten.

  • Een heel simpele manier om te zorgen dat mensen welwillend naar je luisteren

    Als je nieuw bent is het niet vanzelfsprekend dat jouw mening net zo zwaar weegt als die van een ervaren OR-lid. In dit ebook krijg je een simpele manier aangereikt om te bereiken dat je mede OR-leden geïnteresseerd naar je luisteren.