In dit ebook: De routekaart om nieuwe OR-leden succesvol in te werken.

Welkom ambtelijk secretarissen van OR-ondersteuning! In samenspraak met Liza Arends bieden we jullie graag gratis het ebook 'Routekaart succesvol inwerken van nieuwe OR-leden' aan.

Een handig en praktisch ebook, speciaal bestemd voor ambtelijk secretarissen.

Mijn OR Succes (Anneke Dekkers en Erik van Triest) zet zich in om met behulp van e-learnings nieuwe OR-leden snel een bijdrage te laten leveren in de OR.

Daarin vinden OR-ondersteuning en Mijn OR Succes elkaar. Ons gezamenlijk doel is ondernemingsraden zo goed mogelijk te ondersteunen. En met dit ebook willen we graag jou, ambtelijke secretaris ondersteunen met het inwerken van nieuwe OR-leden.

Erik van Triest zet in dit ebook zijn ervaring met vele honderden nieuwe OR-leden in om jullie van nieuwe inzichten en praktische handvatten te voorzien.

Lezen dus, dit gratis ebook.

Vul het formulier in en we sturen het ebook naar je toe.

Na het invullen van de gegevens ontvang je een email ter bevestiging van je emailadres. Zodat we zeker weten dat je het ebook ontvangt.

Stuur mij het e-book

We behandelen je gegevens vertrouwelijk
dit veld niet invullen s.v.p.

In dit ebook ontdek je...

 • Drie belangrijke vragen van nieuwe OR-leden

  Misschien denk je: ieder nieuw OR-lid vraagt zich af wat er in de wet op de ondernemingsraden (WOR) staat.

  Niet dus. Nieuwe OR-leden hebben andere, fundamentelere vragen. Weet je eenmaal waar ze mee zitten dan is het inwerken een stuk makkelijker en succesvoller.

 • De blokkades waar nieuwe OR-leden tegenaan lopen

  Als je al een tijd in de OR zit vergeet je wel eens hoe lastig alles in het begin was. We zetten de blokkades op weg naar succes voor je op een rij. Je zult zien dat ze samenhangen met de drie vragen die de nieuwe OR-leden hebben.

 • De route naar succes en jouw rol in het behalen van het succes

  Je kunt een belangrijke rol spelen in het inwerken van nieuwe OR-leden. Een rol die verder gaat dan het geven van een lesje ‘WOR’. Veel verder. We geven je handzame tips om je rol in te vullen.

  Natuurlijk komt de routekaart aan bod. En wat jij kunt doen om het nieuwe OR-lid snel succesvol te laten zijn.

Na het invullen van de gegevens ontvang je een email ter bevestiging van je emailadres. Zodat we zeker weten dat je het ebook ontvangt.

Stuur mij het e-book

We behandelen je gegevens vertrouwelijk
dit veld niet invullen s.v.p.