E-learnings voor OR-leden die snel invloed willen

E-learning 'Wat doet de OR?'

Als je nieuw bent in de OR komt er veel op je af. Onderwerpen waar je in je gewone werk niet mee te maken hebt, je nieuwe OR-collega’s waar je aan moet wennen. Alle stukken die je moet lezen voor de vergaderingen. Het punt is vaak niet dat je onvoldoende informatie hebt, maar juist dat het teveel is.

Met onze e-learning 'Wat doet de OR?' helpen we je een goede start te maken. We bieden je overzicht en handvatten. Zodat je snel een bijdrage kunt leveren in de OR. Want jouw stem telt!

Bekijk wat in de e-learning aan bod komt

Ga naar de e-learning 'Wat doet de OR?'Opzet en overzicht e-learning

Dit maakt onze e-learnings bijzonder en doeltreffend

 • Afwisselend

  We geloven dat leren uitnodigend en leuk moet zijn. Daarom zijn onze e-learnings afwisselend in opzet: we gebruiken veel filmpjes, maar hebben daarnaast achtergrondmateriaal, toetsen, quizzen. We laten ook echte andere OR-leden aan het woord.

   

 • Praktisch

  Natuurlijk geven we je de broodnodige informatie. Maar het gaat ons erom dat je er ook echt wat mee kunt. We geven je dus tips en handvatten om in praktijk toe te passen

 • Online coaching

  Je staat er niet alleen voor! Als je vragen hebt kun je ons altijd mailen. We coachen je graag online.

 • Certificaat

  Als je de e-learning met goed gevolg afrondt ontvang je een certificaat. Je kunt het certificaat gebruiken voor je EVC traject.

De mensen achter mijn OR Succes (maken het verschil)

Mijn OR Succes e-learnings voor OR-leden Erik van Triest Anneke Dekkers

Erik van Triest en Anneke Dekkers zijn oprichters van Mijn OR Succes. Ze weten veel over medezeggenschap. Dat is ook niet gek na meer dan twintig jaar trainen, coachen en adviseren van ondernemingsraden.

Ze houden ook allebei van leren. Zelf leren, maar ook hoe je anderen goed kunt laten leren.

Ze combineren hun inhoudelijke en didactische kwaliteiten met een heldere visie op medezeggenschap. En... best bijzonder in de trainingswereld: ze schuwen de techniek niet. Met veel plezier en inzet maken ze e-learnings speciaal voor OR-leden die graag meer invloed in de OR willen. Dat kunnen nieuwe OR-leden zijn, maar ook wat meer ervaren leden.

Ga naar de e-learning 'Wat doet de OR?'Opzet en overzicht e-learning

Hier staan we voor:

 • Hart voor medezeggenschap

  We geloven in medezeggenschap als manier om medewerkers invloed te laten geven op organisatiebeleid. Werknemersbelangen sneeuwen nogal eens onder bij de economische en politieke belangen. We geloven dat  het voor medewerkers en organisatie het beste is als alle belangen goed afgewogen worden.

 • We werken vanuit kennis, kunde én visie

  We hebben in de loop van de jaren veel kennis en vaardigheden opgebouwd. Over medezeggenschap, hoe mensen leren, over e-learnings. We zetten die kennis en kunde in vanuit onze eigen visie. Onze visie op medezeggenschap maar ook op leren. We geloven dat leren het beste gaat als het afwisselen en leuk is. Dat reflectie een cruciaal element is in het leerproces. En leren gaat beter als er steun en stimulans is.

 • Je staat er niet alleen voor

  Het is fijn dat je een e-learning in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt den. Het risico is wel dat je de e-learning niet afmaakt. Wij willen je stimuleren door te gaan. Door je waar gewenst zelf te coachen, maar ook door de ambtelijk secretaris of je voorzitter/secretaris te stimuleren om jou te ondersteunen.

 • Jouw succes is belangrijk

  Uiteindelijk maken we de e-learning voor het OR-lid. We willen graag dat de OR zo sterk mogelijk is en dat ieder lid een goede bijdrage heeft.

  We zien onze e-learning als geslaagd als deelnemers na afloop van de e-learning succesvol zijn in de OR. Doordat ze hun onderbouwde mening geven, onderwerpen aandragen, taken uitvoeren.

Onder andere deze bedrijven hebben onze e-cursussen ingezet: